TunesGo Produktrecensioner

13 RECENSIONER
LÄGGA TILL DIN RECENSION
2016-10-24 17:31:06
Leagoo Elite 1 av Happy

Rotade här telefonen eftersom en hel del kinesiska telefoner kommer med systemappar som Hämta adware och skadliga program genom den Leagoo marknaden, Leagoo aktie, Leagoo skönhet Makeup(bad). De infiltrerade systemappar började sida laddar dåligt-Ad-webbplatser i Chrome och omdirigerar webbläsaren till PIOCE.COM adware omdirigera full av bacillen. Dessa system-apps installera även rakt efter återställning av systemet trots att ingen wifi eller cellular data är kopplade så dess INBUILT i MTK chip. Jag installerade EvieLauncher(Awesome) att kringgå den chrome som fungerar men appen system kunde inte tas bort så de pratade fortfarande tillbaka till programmerare att skicka mer skit till min telefon som min Kasapersky och Malware Bytes sprickbildning upp ständigt om trojanska skadlig programvara. Jag hittade det finns en hel del bedragare rot programvara där ute och de som laddades inte kunde TOLKA på min telefon. Wondershare är ren, NR LÄGGER och dos vad det står så länge du följer de grundläggande stegen den frågar för att få grundläggande SU tillgång innan böka ordentligt. Min telefon är rotade och jag raderade de dåliga system apps och rak bort Kaspersky knäckt upp säger papperskorgen har infekterade filer. Rengjorda apparna med SYSTEM APP REMOVER (ROOT) 1 Lägg inte skadlig. Låst ner SU tillgång och min telefon är sätt sätt SNABBARE, Evie Launcher ersatt Leagoo Launcher och nu telefon sparas från en hammare dess arbetande hur dess förmodade till som den var utformad i Spanien sedan smittade av återförsäljare i Kina. Jag rekommenderar denna programvara för modeller som andra rooters inte hittar som TowelR.

2016-08-29 04:10:33
awesome! av viana

Stor!

2016-08-08 22:14:43
Läst gamla meddelande en samtalsloggen av Cindy Owens

Behovet av denna telefon

2016-08-05 12:06:39
Kunde inte ha varit enklare. av jerry

Det var lite dyr men det var mycket lätt att använda. Jag försökte en annan produkt idag och slösat bort en eftermiddag som försöker få det att fungera.

2016-08-01 14:09:39
Ett mycket bra program av Alec

Jag gillar detta program en hel del eftersom det låter mig flytta min musik från en enhet till en annan riktigt snabb. Det enda problemet jag har oss rör du ner loader håller ordstav att jag behöver en flash-spelare. Det fungerade innan men då det slutat bara. hoppas detta blir fast snart

2016-04-23 17:23:27
genial av ale

ES muy buena

2015-04-14 22:01:58
En enastående produkt av Harold Shapiro

Jag är så imponerad av hastigheten med vilken streaming registreras och musiken identifieras. Därefter överföring från TuneGo till min post bibliotek är sömlös och klarhet är fantastiskt. Jag starkt rekommendera denna produkt och gratulerar Wondershare på att producera ett program som såvitt jag vet är oöverträffad. Wondershare laget är också så snabba att svara på mail och ta en hel del av sjukvården att ta itu med användaren oro. Tack till alla på Wondershare

2015-03-27 01:21:22
Bra programvara men jag missar något av Jo

Mycket bra program! bara synd att du inte kan göra ett val av mp3 kvalitet som du hämta på inspelaren. Programmet strömmande ljud-inspelare, var det ett bra alternativ i programmet. Att '' s något jag saknar. Kanske som kan integreras i framtida uppdateringar.

2015-02-16 01:23:47
Allt är Awesome av James

Detta är absolut awesome programvara att kringgå begränsningen uppsättningen på dig av apple medan du är ägare av idevice. Med denna underbara programvara, kan du kopiera musik direkt till din ipad utan begränsning. Tack Wondershare TunesGo

2015-01-24 18:44:30
Tack för. Bra mjuk, av Kouzou. Kawamata

"Konstigt att dela" är mjuk mycket vänliga för oss-nybörjare. Och hjälp för utlänning.

Topp