TunesGo Produktové recenze

13 HODNOCENÍ
PŘIDAT RECENZI
2016-10-24 17:31:06
Leagoo Elite 1 do šťastný

Kořeny tohoto telefonu, protože jsme hodně čínských telefonů systémové aplikace, které stáhnout adware a badware Leagoo trhu, podíl na Leagoo, Leagoo Beauty Makeup(bad). Tyto infiltrovaný systémové aplikace začala strana načítání stránky špatné reklamní v Chrome a přesměrování prohlížeče na PIOCE.COM adware přesměrování plné chyb. Tyto aplikace systému nainstalovat i rovnou po resetu i když žádné wifi nebo mobilní data není připojen, takže jeho ZABUDOVANÝ v MTK čip. Nainstaloval jsem EvieLauncher(Awesome) obejít chrome, který funguje, ale aplikace systémů nelze odstranit, tak že se stále mluví zpět programátor vyslat další svinstvo do telefonu jako můj Kasapersky a Malware bytů práskaly neustále o trojské malware. Našel jsem podvodník kořenové software tam je spousta a ty, které nacten nelze ANALYZOVAT v mém telefonu. Wondershare je čisté, NE PŘIDÁVÁ a dávky, to, co říká tak dlouho, jak budete postupovat podle základní kroky, které požádá o základní SU přístup před zakořenění správně. Můj telefon má své kořeny a Vymazal jsem špatný systém aplikace a hned Kaspersky znicil říká, že koš je infikované soubory. Vyčištěné, aplikace s SYSTEM APP REMOVER (ROOT) 1 Přidat není škodlivý. Uzamčen dolů SU přístup a můj telefon je způsob, jak RYCHLEJI, Evie spouštěč nahradil Leagoo Launcher a nyní telefon je uložen pod úderem kladiva jeho pracovní jak jeho údajné jako byla navržena ve Španělsku pak nakažen prodejci v Číně. Doporučuji tento software pro modely, které ostatní norníci nemůže najít jako TowelR.

2016-08-29 04:10:33
Super! podle viana

Skvělé!

2016-08-08 22:14:43
Retrieved starou zprávu protokolu volání od Cindy Owens

Potřeba pro tento telefon

2016-08-05 12:06:39
Nemohlo být snadnější. Jerry

Bylo to trochu drahé, ale to bylo velmi snadné použití. Jsem včera zkoušel jiný produkt a zbytečně odpoledne snaží dostat do práce.

2016-08-01 14:09:39
Velmi dobrý program podle Alec

Mám rád tento program hodně, protože to umožňuje mi mou hudbu z jednoho zařízení do druhého opravdu rychle. Jediný problém mám nás jste trubice dolů loader pořád říká, že potřebuji přehrávač flash player. Kdysi to fungovalo před, ale pak to prostě zastavil. Doufám, že to brzy neopraví

2016-04-23 17:23:27
geniální podle piva

ES muy buena

2015-04-14 22:01:58
Vynikající výrobek Harold Shapiro

Já jsem tak ohromen rychlostí které vysílání je zaznamenána a hudba identifikován. Poté transfer z TuneGo do mé knihovny záznamu je bezproblémové a jasnost je vynikající. Důrazně doporučujeme tento produkt a pogratulovat Wondershare na výrobu program, který jak vím je bezkonkurenční. Wondershare týmu jsou také tak rychle reagovat na e-maily a trvat hodně péče v řešení uživatelských problémů. Děkujeme všem na Wondershare

2015-03-27 01:21:22
Dobrý software, ale já něco schází února

Velmi dobrý program! jen škoda, že nemůžete rozhodnout v kvalitě mp3, který stáhnete na záznamník. Program streaming audio rekordér, to byla skvělá možnost v tomto programu. Že "s něco, co mi chybí. Možná že mohou být integrovány do budoucích aktualizací.

2015-02-16 01:23:47
Všechno je paráda od James

To je naprosto úžasné software obejít omezení nastavená u vás Apple, zatímco jste vlastníkem idevice. S tímto nádherné software můžete kopírovat hudbu přímo do vašeho iPadu bez omezení. Díky Wondershare TunesGo

2015-01-24 18:44:30
Díky za. Dobrý měkký, od Kouzou. Kawamata

"Wonder share" měkké jsou velmi milí, pro nás začátečník. A užitečné pro cizince.

Nahoru